Izjava o pristupačnosti

Umjetnički paviljon u Zagrebu nastoji svoju internetsku stranicu (https://umjetnicki-paviljon.hr) učiniti pristupačnom u skladu sa Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora Republike Hrvatske (Narodne novine 17/19) od 23. rujna 2019., kojim se u nacionalno zakonodavstvo preuzima Direktiva (EU) 2016/2102 Europskog parlamenta i Vijeća o pristupačnosti internetskih stranica i mobilnih aplikacija tijela javnog sektora.

Ova izjava o pristupačnosti primjenjuje se na internetske stranice domene https://umjetnicki-paviljon.hr

 

Stupanj usklađenosti

Mrežno sjedište https://umjetnicki-paviljon.hr djelomično je usklađeno sa Zakonom zbog neusklađenosti koje su navedene u nastavku.

 

Nepristupačan sadržaj

Sadržaj naveden u nastavku je nepristupačan iz razloga:

  • Nije omogućena tekstualna alternativa netekstualnom sadržaju poput slika ili videomaterijala.
  • Slike nemaju pridružen prikladni opis jer trenutna funkcionalnost sustava za objavu stranica unutar navedenog mrežnog sjedišta to ne podržava
  • neki od dokumenata nisu čitljivi čitačima ekrana jer su ponuđeni u slikovnom obliku koji čitači ekrana ne mogu pročitati
  • Pojedine poveznice nalaze se u slici pa korisnik odmah ne prepoznaje da je riječ o poveznicama

Umjetnički paviljon u Zagrebu radi na uklanjanju uočenih neusklađenosti.

U skladu s člankom 3. Zakona, dokumenti koji su objavljeni prije 23. rujna 2018. Umjetnički paviljon u Zagrebu kvalificira kao arhivu te su oni izuzeti od primjene Zakona.

 

Priprema ove Izjave o pristupačnosti

Ova Izjava pripremljena je dana 23. kolovoza 2020., sukladno Predlošku izjave o pristupačnosti koji je u skladu s Direktivom (EU) 2016/2102 Europskog parlamenta i Vijeća o pristupačnosti internetskih stranica i mobilnih aplikacija tijela javnog sektora, a utvrđen je Provedbenom odlukom komisije EU 2018/1523 11. listopada 2018.
Za pripremu ove Izjave korištena je metoda samoprocjene koju je proveo Umjetnički paviljon u Zagrebu. Izjava je zadnji put preispitana 15. rujna 2020. Umjetnički paviljon u Zagrebu će redovito revidirati ovu izjavu po otklanjanju razloga zbog kojih su pojedini sadržaji bili nepristupačni.

 

Povratne informacije i podaci za kontakt
Podnošenjem zahtjeva Umjetničkom paviljonu u Zagrebu možete dobiti povratne informacije i/ili prijaviti uočene nepravilnosti u smislu Zakona o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora (NN 17/19) i Direktive (EU) 2016/2012 Europskog parlamenta i Vijeća. Zahtjev možete podnijeti:

  • telefonom na broj: +3851 4841070,
  • elektroničkom poštom: info@umjetnicki-paviljon.hr
  • poštom na adresu: Umjetnički paviljon u Zagrebu, Trg kralja Tomislava 22, 10 000 Zagreb

 

Postupak praćenja provedbe propisa

Tijelo nadležno za praćenje usklađenosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora sa zahtjevima pristupačnosti i nadzor nad provedbom Zakona o pristupačnosti je Povjerenik za informiranje Republike Hrvatske.

U slučaju nezadovoljavajućih odgovora na obavijest ili zahtjev za povratne informacije o pristupačnosti ovih mrežnih stranica, korisnici se mogu obratiti Povjereniku za informiranje putem telefona na broj +385 1 4609 041, poštom (Jurišićeva 19, 10000 Zagreb, Hrvatska) ili putem elektroničke pošte: ppi@pristupinfo.hr

 

Plaćanje kreditnim karticama

Ukoliko želite kupiti proizvode s naše web stranice i platiti kreditnom ili debitnom karticom kliknite na gumb “kupi” u tablici s cijenama i popunite navedene rubrike i elektronske formulare sustava PayWay.
Nakon uplate iznosa putem sustava PayWay dobiti ćete e-mailom potvrdu o uplati i račun te obavijest o daljnjim koracima.

T-Com Pay Way siguran sustav naplate

Umjetnički paviljon u Zagrebu koristi T-Com Pay Way sustav naplate kreditnih kartica. Nakon odabira ovog naèina plaæanja i izvršenja narudžbe, izravno pristupate zaštićenoj sigurnosnoj vezi u koju upisujete broj kreditne kartice.

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Posebno napominjemo da se podaci o karticama nigdje ne zapisuju ili pamte te su nedostupni djelatnicima Umjetničkog paviljona u Zagrebu ili bilo kojim suradnicima, osim poslovnim bankama s kojima surađujemo.

 

 

Plaćanje virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom

Plaćanje virmanom, općom uplatnicom (u bilo kojoj banci/pošti) ili internet bankarstvom je pogodno za sve koji ne mogu ili ne žele plaćati kreditnim karticama. Molimo da nas o svojoj uplati obavijestite na mail info@umjetnicki-paviljon.hr. Treba uzeti u obzir da može proći jedan radni dan da uplata bude vidljiva na transakcijskom račun, nakon čega se obavezujemo u roku 7 dana izvršiti isporuku naručenih artikala. Nije potrebno slati kopiju uplatnice mailom, ali je neophodno registrirati se na našim stranicama i unijeti u sustav tražene podatke.

Podaci za uplatu
Primatelj:
Umjetnički paviljon u Zagrebu
Trg kralja Tomislava 22
OIB – 24843164721
IBAN – HR8223600001101502764
Zagrebačka banka
Svrha uplate – narudžba kataloga /suvenira
– Za uplate iz inozemstva:
SWIFT CODE ZABAHR2X,
Adresa banke, Trg bana Jelačića 10, Zagreb, Hrvatska