Humanitarna akcija Fashion&Compassion

Umjetnički paviljon u Zagrebu i Rotaract klub Zagreb Kaptol u srijedu 10. svibnja u suradnji s Tekstilno-tehnološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu organizira humanitarnu akciju pod nazivom Fashion&Compassion.

Riječ je o humanitarnoj modnoj reviji na kojoj će svoje modele prikazati uspješni hrvatski mladi dizajneri Sanja Švraka, Ines Košmerl, Jelena Holec, Vedrana Mastela, Staša Doblanović i Loreta Gudelj, koje broje mnoge domaće i svjetske uspjehe. Sva sredstva prikupljena od ulaznica biti će donirana humanitarnoj udruzi Nova budućnost. Udruga se brine o djeci i maloljetnicima bez adekvatne roditeljske skrbi te ovim putem pomažemo u opremanju njihovih prostorija u Velikoj Gorici.

 

Pozivamo vas da nam se pridružite 10.5.2017. u Umjetničkom paviljonu s početkom u 20 sati.

Ulaznice po cijeni od 150kn (gosti, profesori..) i 80kn (studenti) možete nabaviti prijavom putem online aplikacije te uplatom donacije od 150HRK po ulaznici na račun koji dobivate mailom u roku nekoliko sati nakon ispunjavanja aplikacije.

Primjer: Donacija od 600HRK = 4 karte

Nakon uplate i prijave, automatski ste zapisani na listu gostiju, te vam osiguravamo sjedeće mjesto i svečani domjenak na ovom jedinstvenom događaju.

Veselimo se vašem dolasku.