Dan Umjetničkog paviljona u Zagrebu – 15.12.2018.

 

U Zagrebu, 12. prosinca 2018.

 

  • DAN UMJETNIČKOG PAVILJONA U ZAGREBU

subota, 15. prosinca 2018.

 

Poštovane kolegice i kolege novinari,

 

Ovim putem obavještavamo Vas i Vaše cijenjene čitatelje, slušatelje i gledatelje da se u

subotu, 15. prosinca 2018. obilježava Dan Umjetničkog paviljona u Zagrebu!

 

Umjetnički paviljon otvoren je 15. prosinca 1898., dakle ove godine, 15. prosinca slavimo punih 120 godina djelovanja i postojanja!

 

Upravo zbog ovako velike i značajne obljetnice odlučili smo da mi, kao slavljenici, darujemo naše drage i cijenjene posjetitelje. Stoga smo pripremili brojne pogodnosti za sve one koji u subotu, 15. prosinca 2018. posjete izložbu Vlaho Bukovac i Alexandre Cabanel – povijesni susret učenika i učitelja:

 

  • produljeno radno vrijeme te će galerija raditi od 11 do 22 sata

Time omogućujemo svim ljubiteljima umjetnosti da  izložbu posjete u večernjim satima  te, ujedno, uživaju i u noćnoj čaroliji Adventa  na  Tomislavcu!

 

  • Povećali smo broj besplatnih stručnih vodstava za građanstvo koja će se održavati s početkom u 15 sati, 17 sati, 19 sati i 21 sat

 

  • popust na prekrasan dvojezičan (hrvatsko-engleski) katalog izložbe u iznosu od 20%  na gotovinsko plaćanje tijekom cijelog dana

 

  • od 20 sati do 22 sata pojedinačna ulaznica za odrasle moći će se kupiti po prigodnoj cijeni od 50,00 kn (redovna cijena iznosi 60,00 kn)

 

Drage kolegice i kolege novinari svima Vama najsrdačnije se zahvaljujemo što ste pratili i pratite naš rad, naše izložbe, jer bez Vas glas o nama i našem radu ne bi mogao doći do svakog stanovnika Hrvatske pa i dalje! Hvala Vam velika na tome!

Stoga Vam još jednom zahvaljujemo na svim objavama, kao i što ćete ovu današnju prenijeti Vašim slušateljima, gledateljima i čitateljima. Podsjećamo, izložba traje još samo do 6. siječnja 2019.!

Uz srdačne pozdrave,

 

Odnosi s javnošću Umjetničkog paviljona u Zagrebu