Klub prijatelja Umjetničkog paviljona

Klub prijatelja Umjetničkog paviljona osnovan je po uzoru na istovjetne klubove u raznim europskim i svjetskim muzejima. Ovakvi klubovi osnivaju se kako bi muzeji i galerije privukli osobe iz javnog, društvenog, političkog, kulturnog i gospodarskog života pojedine zemlje te na taj način pridali veći značaj instituciji i njezinoj afirmaciji u društvu. Samo članstvo u Klubu na svojevrstan je način podrška i potpora djelovanju institucije i njezinoj misiji.

Umjetnički paviljon, kao jedina muzejsko-galerijska institucija u zemlji s kontinuiranom izlagačkom djelatnošću dugom 118 godina, oduvijek je bio važno kulturno središte, a posljednjih se godina naročito pozicionirao kao neizostavna likovna točka na kulturnoj karti Hrvatske i regije. Stoga je pokretanje Kluba prijatelja Umjetničkog paviljona jedna od inicijativa ove institucije uoči njezine velike obljetnice u 2018. godini – 120. rođendana Umjetničkog paviljona!

KLUB PRIJATELJA UMJETNIČKOG PAVILJONA podrazumijeva:

Cijena članarine za jednogodišnje razdoblje iznosi 1.000,00 kn.

Članarina se uplaćuje na blagajni Umjetničkog paviljona ili uplatom na IBAN HR822360001101502764 s naznakom «Klub prijatelja».

Članstvo u Klubu započinje datumom učlanjenja i traje godinu dana, tj. do istog datuma sljedeće godine.

O isteku članstva u Klubu, član će biti pravovremeno obaviješten od strane Umjetničkog Paviljona.

Za potrebe izrade članske iskaznice Umjetničkom paviljonu potrebno je dostaviti slijedeće: ime i prezime, adresa, kontakt telefon, mail adresa i fotografija dim. 30 x 35 mm (kao za osobnu iskaznicu)

 

Copyright (c) Umjetnièki paviljon 2007.